Ardor Hesteutstyrs sponsorryttere

Vi i Ardor er så heldige å ha et godt samarbeid med vår klesleverandør Kerrits, og vi har da mulighet for å sponse tre ryttere vi heier på. Ardor ønsker alle tre riktig lykke til med treninger og stevner! Vi setter stor pris på samarbeidet. 

Susanne Neset - Distanse

Susanne Neset

Jeg begynte med hester da jeg var seks år, og startet mitt første distanseritt i 2007 på vår eks-traver. Etter det ble jeg bitt av basillen. Pr. idag har jeg to hester. Den ene er en fullblods araber på 12 år, med navnet Azala Zerah. Vi går nå inn i vårt 7. år sammen og har nå klart å kvalifisere oss til EM og VM for junior og ung rytter, hun er også kvalifisert for CEI3*. Den andre hesten jeg har er en Shagya araber som er 10 år gammel med navnet Shanaia Mellemgård. Målet med Shanaia er å få kvalifisert henne opp til til FEI-nivå i løpet av 2017.

I 2015 startet sesongen med en 3. plass CEI2* 120 km i Tyskland, etterfulgt av 3. plass CEI3* 160 km Danmark. Sesongens største øyeblikk var sølv CEI1* 80 km i Nordisk Baltisk Mesterskap, med Best Condition (veterinærenes ærespris).

Sesongen 2016 startet med at jeg og Azala ble invitert til Abu Dhabi for å ri H.H President of United Arab Emirates Cup
FEI CEI 3*** 160 km.

Se min Facebookside her.

Lea Madeleine Kristiansen - Feltritt

Madeleine

Jeg heter Madeleine, jeg er 24 år og rir aktivt feltritt med mine to hester. Jeg har også en unghest som jeg rir inn og en avlshoppe. Jeg jobber fulltid med hest og bruker all min tid i stallen. Jeg satser hele tiden fremover med mine to hester Van Couver "Q" og Unox, begge KWPN valakker som elsker jobben sin og alltid gjør sitt beste.

Ta en titt på bloggen min her.

Se mine bilder på Instagram: mkhequestrian.